Op dag 2 , van dit paasweekend bezoeken we Monchau, een klein plaatsje waar ik vroeger op de motor en met vrienden in de auto wel geweest ben.

Nostalgie ten top dit reisje, mijn moeder vond het prachtig om daar nog eens een keer te zijn.

Voor dat we naar Monchau reden, hebben we eerst nog even de stuw bij Hellental bezocht, immens groot en erg indrukwekkend , we zijn nog even naar boven gelopen om wat uitzichtfoto’s te maken.

Het was een aardige tippel.

Overigens is er na dat wij daar waren een Camperplaats aangelegd onder aan de dam, zoek op sitecode 2757 in de camperplaats app., Het kost nu geloof ik 15 euro.

En door …………Monchau was leuk, we zijn weer wezen overnachten op Camping Helletal, dit omdat ze daar voorzieningen hebben en ook nog een goede snitzel uit serveren. Site code: 47294 in de camperplaats app.

De volgende dag zijn we richting Belgie gereden, via Stavelot, Malmedy waar we even gestopt zij.

Daarna zijn we doorgereden richting Spa en Coo, alwaar we op een erg leuke kleine Camping de La Cascade terecht kwamen.

Na een wat vochtig dagje in Coo en een voortreffelijk nachtje plus verse broodjes bij het ontbijt zijn we op het gemak terug gereden naar Nederland. Na mijn broer en Moeder op de Camping in Voorthuizen te hebben afgezet waren we weer moe maar voldaan thuis, We waren er beiden van overtuigd dat de camper een blijvertje zou zijn en daarom volgen er ook meerdere avonturen hier in de Blog.

Voor deel van dit weekend druk op de link: Chaisson paasweekend

Camping Hellental heet momenteel Wildbach Camping

De route welke we gereden hebben is: Hilversum, Voorthuizen, Maasstricht, Valkenburg, Aken, Monschau, Hellental, Monschau, Hellental, Stavelot, Malmedy, Spa, Coo, Spa, Luik,, Maastricht, Voorthuizen, Hilversum

Door Gerrie